O le matou VIP client e sau e asiasi ile fale gaosimea ile 2023

I le aso 1 o Fepuari, 2023,Le matou tagata fa'atau tauaNIO Inc. na sau i le kamupani mo se asiasiga i fanua.E pei o oeumalauiloa NIO Inc. o se paionia ma o se ta'uta'ua gaosi oloa tau eletise eletise i Saina.I le avea ai ma se tasi o taʻavale eletise e tolu, o le NIO Inc. sa galulue faʻatasi ma a matouTulaga maualugaM8 so'ogaof oloa ma auaunaga, agavaa ma le ta'uleleia o kamupani, ma le lelei o le atina'eina o alamanuia o mafuaaga taua ia e faatosina ai tagata faatau e asiasi i lenei kamupani.

I le avea ai ma sui o le kamupani, o le pule sili o le kamupani Mr.Zhao na faʻafeiloaʻi ma le mafanafana i le taunuu mai oNIO Inc.ma faatulaga se galuega talileleia auiliili.Fa'atasi ma le tagata autu o Miss Hebe o lo'o nafa ma matagaluega ta'itasi, NIOInc.asiasi i le faleaoga gaosiga a le kamupani.I lalo o le taʻitaʻiga a le aufaigaluega faʻapitoa talafeagai, na faʻatinoina e le tagata faʻatau leIP68 so'ogasu'ega su'ega i luga o le saite, ma le lelei o le fa'atinoga o meafaigaluega na fa'amemelo ai le tagata fa'atau.

I ituaiga uma o fesili na laga e tagata faʻatau, o taʻitaʻi o kamupani ma tagata faigaluega faʻapitoa na faia tali auiliilimoumaso'oga e le susu, poto fa'apolofesa mauoa ma tomai galue masani, ua tu'ua fo'i se fa'ailoga loloto mo tagata fa'atau.

Tna ia fa'atasi ma tagata faigaluegaMisi Krisfa'ailoa auiliili le gaosiga ma le fa'agaioiga o letatoumeafaigaluega autu a le kamupani ma le faaaogaina lautele o meafaigaluega, faaaogaina aafiaga ma isi malamalama talafeagai.a uma le asiasiga, le tagataMr. Zhaoi le pule o le kamupani na faʻalauiloaina le atinaʻe o loʻo i ai nei a le kamupani, faʻapea foʻi ma le faʻaleleia atili o meafaigaluegama mataupu fa'atau i fa'amatalaga auiliili.I le avea ai ma se gaosiga o alamanuia so'oga e le susu ma fofo fa'afeso'ota'iga fa'apolofesa uaea,O la matou gaosiga faʻaletausaga o le 6 miliona oloa ma faʻatauga faʻaletausaga o loʻo i le va o le 30 miliona ma le 50 miliona i tausaga taʻitasi, o la matou sini o le ausia lea o manaʻoga o matou tagata faʻatau.O aso nei ua viia le matou tomai faʻapitoa o le oloa e le tagata faʻatau a le NIO Inc.

Sa matua faagaeetia le tagata faatautatousiosiomaga lelei galuega a le kamupani, faagasologa o le gaosiga faatulagaina lelei, pulea lelei atoatoa, siosiomaga galulue soosootauau ma le galulue malosi tagata faigaluega, ma faia talanoaga loloto ma le kamupani pulega i le lumanai galulue faatasi i le va o itu e lua, ma le faamoemoe e ausia le manumalo-manumalo ma masani. atinae i le lumanai galulue faatasifeso'ota'iga lapotopotogaluega faatino!


Taimi meli: Ian-03-2023