2021 Saina (Shenzhen) Fa'aaliga E-pisinisi Feso'ota'i tuaoi

O loʻo oʻo mai le Autumn, o le Yilian connector e auai i le faʻaaliga eletise i Saina (Shenzhen) i le aso 16 o Setema i le 18, 2021. Faʻaiʻuga o le uluai Saina (Shenzhen) Faʻaaliga E-pisinisi (CCBEC) na faia mai le 16 i le 18 Setema 2021 Brilliant, e le gata na manumalo i le auai malosi ma le lagolago a paaga, faʻaaliga ma tagata asiasi, ae faʻafetai tele foi i itu uma, faʻamaonia le tele o le atinaʻeina o le e-fefaʻatauaʻiga a Saina ma le malosi atoatoa o le faʻaaliga.

O le malosi o le si'usi'u pisinisi ua sauni e agi atu i Shenzhen, e tusa ma le 1,600 tagata faʻatau oloa, faʻasalalauga e-fefaʻatauaʻiga ma tuʻuina atu auaunaga o loʻo potopoto i le Saina (Shenzhen) Cross-border E-commerce Fair - Spring Edition i Shenzhen World Exhibition & Convention Center i le Itumalo o Bao'an e fa'aalia a latou oloa fou ma auaunaga.

Fa'atasia ma le fa'asologa o le autumn 2022 ua tolopoina, o le tautotogo o lenei tausaga, lea na tatalaina ananafi ma o le a fa'agasolo a taeao, e mafai ai e le aufaipisinisi ona fa'atumauina a latou punaoa i lalo o le tasi taualuga ma fa'amanuiaina mai le mana'omia.

O le fa'aaliga o lo'o fa'amoemoe e sili atu i le 100,000 tagata asiasi mai le atunu'u atoa e fa'aauau pea le fa'afou o oloa aupito lata mai ma fa'atautaia galuega fa'atau i totonu o fale e fa i le 80,000 sikuea mita o avanoa fa'aaliga.

2021 Saina (Shenzhen) Fa'aaliga Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga01 (1)

I le aso muamua o le fa'aaliga, ua leva ona pisi fale fa'aaliga i le motu o tagata ma tosina mai ai le tele o tagata asiasi mai fafo.

“E lelei le fa’aaliga.E tele oloa fou o loʻo matou sailia," o le tala lea a se tagatanuu Pakisitana e igoa ia Shams i Shenzhen Daily ananafi.

E faigaluega Shams mo se kamupani fefa'ataua'iga i Shenzhen, e maua ai oloa fa'atau e pei o oloa fa'aeletoroni ma mea tau fale mo tagata fa'atau i Peretania, Amerika, Initia, Ausetalia ma Siamani.

“O le fa'aaliga sili lea ua ou va'ai i ai po'o le fa'aaliga tele fo'i ua ou alu i ai.E mafai e Saina ona tuʻuina atu ia te oe soʻo se mea e te manaʻo ai.O le mea lena o lo'o tupu i lo'u ulu.E moeiini ou mata ma moemiti i se mea, e mafai ona e mauaina,” o le tala lea a se tagata Sikotilani, o lē na faailoa mai o ia o Tomasi.Na ia faʻaopoopo mai o le au faʻatau uma na matua fiafia lava.

Bai Xueyan, o se sui faʻatau mai le Patent International Logistics (Shenzhen) Co. Ltd., na fai mai na lofituina o ia i faʻamatalaga talosaga.O le kamupani fa'atau oloa e fa'auluulu i Shenzhen e masani lava ona tu'uina atu auaunaga fa'avaomalo ma felauaiga o uta.

2021 Saina (Shenzhen) Fa'aaliga Fefa'ataua'iga Fefa'ataua'iga01 (3)

“I le aso muamua o le faaaliga, sa matou mauaina le tele o tagata faatau.O se amataga lelei lea mo le tausaga,” o le tala lea a Bai.

“Na ‘ou maitauina le tele o pisinisi o lo’o galulue i totonu o faleteuoloa i fafo ua omai i le fa’aaliga.Sa matou su'eina muamua i latou, ae o lea ua latou aapa mai ia i matou, "o le tala lea a Du Xiaowei, Pule Sili o Shenzhen Fudeyuan Digital Technology Co. Ltd.

Fai mai Du, ua fausia se filifili pisinisi atoatoa i Shenzhen faʻafetai i le lagolago a le malo, ma le lelei o le taulaga i mea faʻatau ma taumafaiga i le faʻatupuina o pisinisi e-pisinisi i luga o tuaoi.

O nisi o faʻaaliga autu e aofia ai faʻasalalauga e-commerce e pei ole Amazon, ebay, Alibaba.com, Lazada, Tmall & Taobao Overseas, AliExpress, ma kamupani tuʻufaʻatasia e pei ole Faletupe o Saina, Google ma Standard Chartered Bank.

E tusa ai ma le ofisa o fefaʻatauaʻiga a le taulaga, o le aofaʻi o Shenzhen cross-border e-commerce na faʻamoemoe e sili atu i le 180 piliona yuan (US $ 26.1 piliona) i le 2021, o se faʻaopoopoga e tusa ma le 130 piliona yuan pe a faʻatusatusa i le 2020. I le taimi nei, o Shenzhen o loʻo i ai le fale e fa. fa'avae fa'ata'ita'iga e-pisinisi a le atunu'u.

O lea e aoga tele le faʻaaliga mo a tatou pisinisi faʻafesoʻotaʻi ma faʻatagaina tatou sili atu le mautinoa i a tatou oloa.


Taimi meli: Mati-27-2023